De Oprichting

Door het coronavirus is de wereld veranderd, inclusief het onderwijs. Als studenten zijn wij hier zelf  gauw achtergekomen. Wij hebben gemerkt dat 

 online les veel toewijding vergt; achterstanden ontwikkelen zich makkelijker. Wij willen de leerling hulp bieden bij het wegwerken van deze achterstanden door middel van een intensieve 1-op-1 begeleiding en het vinden van de leermethode die het beste bij de leerling past. 

Mijn naam is Loïs en ik studeer Economie en Recht aan de Erasmus Universiteit! Op de middelbare school ben ik begonnen met het geven van bijles, en ik heb hier altijd plezier in gehad. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met de dingen die zij nog niet begrijpen, en dit is dan ook de reden waarom TutOnline is ontstaan.

Ik ben Ilse en studeer Economie en Recht aan de Erasmus Universiteit. Twee derde van mijn leven heb ik in het buitenland gewoond waar ik regelmatig bijles heb gegeven in verschillende vakken en talen. Samen met Loïs heb ik Tutonline opgericht om de leerling te helpen met het vinden van de leermethode die bij hem/haar past.